Kvarteret Högtrycket, Västra Sjöstaden

Välkommen till kvarteret Högtrycket, förmodligen ett av Ystads finaste och trevligaste kvarter. Området omges av terrasserade radhuslikande hus i öster och väster samt punkthus i söder och norr. De tre radhusliknande husen i två plan längs med Hagelgatan består av 16 st 2 rok på 62 kvm i markplan och 16 st 3 rok på 70kvm en trappa upp. Lägenheterna i markplan har en privat uteplats på ca 20 kvm och lägenheten ovanför en balkong på ca 8 kvm. Dessa ligger i västerläge med eftermiddag/kvällssol. De likvärdiga husen i väster på Snögatan har också 2 rok i bottenplan på 64 kvm och 3 rok på 72kvm en trappa upp. Även dessa har uteplats eller balkong, morgon och förmiddagssol.

De två punkthusen i norr och söder har lägenheter på 2 – 4 rok, från 59 kvm till 115 kvm. Alla balkonger är inglasade med möjlighet att öppna upp och de fyra takvåningarna har stora terrasser i tre väderstreck. Husen är utrustade med hiss och förråd i källaren.

Samtliga lägenheter har hög standard med diskmaskin och egen tvättmaskin och torktumlare.

Det finns totalt 85 st parkeringsplatser, vissa med möjlighet att ladda el/hybrid bil, och 44 st garage samt 4 st cykelskjul.

Kvarteret har en stor grön trädgård på nästa 5000 kvm med fotbollsplan, boulebana, stor lekplats för stora och små barn samt två stora fina grillplatser.

© 2024 Prosand | Webbplatsen är byggd av Pixelbruket