Drottning Margarethas väg 29

RUM BOYTA VÅNING
3 r o k 78 kvm 1
HISS HYRA INFLYTTNING
JA 9879 kr/mån 2023-03-01

Info

Entré

Ljust. Fräscht. Redan från första steget in i lägenheten välkomnar de ljusa väggarna dig till ditt vackra hem. Häng dina ytterkläder på retroinspirerade klädhängaren och ställ skorna på entréns mörka skimrande klinkerplattor.

Kök/vardagsrum

Ta klivet vidare in till lägenhetens publika utrymme, kök och vardagsrum. Här kommer du spendera många timmar av dygnet. Kök från Smedstorp är stilrent vita med träkantlist i ek och utrustade med induktionshäll, ugn, kyl och frys och diskmaskin från Electrolux och stänkskydd i vitt kakel.

I den öppna planlösningen i denna lägenhet mot söder finns det stora möjligheter att utforma matplats och vardagsrum precis så som du vill ha det. På golven ligger en fin 3-stavs ekparkett från Kährs.

Badrum

Badrum har klinker i en antracitnyans och kakel i vitt. Badrumskommod och spegelskåp med bra förvaring och duschväggar i glas från INR. Badrummet är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och två rejäla förvaringsskåp ovanför.

Sovrum

I det stora ljusa sovrummet finns det inte mindre än 5st 60cm garderober. I det mindre sovrummet finns det 2st 60cm garderober.

Balkong

Från vardagsrum kommer man ut på den generösa balkongen. Balkongen har öppningsbar inglasning för att kunna njuta längre av den varma säsongen.

Klädkammare

Direkt till höger i hall/entré finns denna klädkammare med städskåp och extra förvaring.

Förråd

Lägenheten har ett förråd i källaren.

Bredband, TV, Telefoni

Det är indraget fiber i lägenheten från Ystad Öppna Stadsnät. Så varje hyresgäst väljer själv vilka leverantörer och produkter man önskar.

Varm/Kallvatten, Värme, El

Varm/Kallvatten

Kall- och varmvatten ingår inte i hyran, utan förbrukningen av kall- och varmvatten mäts individuellt i varje lägenhet, så varje enskild lägenhet betalar bara för den del som de själva förbrukar. Debitering av er förbrukning regleras retroaktivt varje månad. Er personliga förbrukning kan ni som hyresgäst följa dag för dag på er personliga internetlänk.  Notera att hyran som framgår på ett eventuellt hyreskontrakt endast avser den årliga bostadshyran.

Värme

Värmekostnaden ingår inte i hyran, utan förbrukningen av värme mäts individuellt i varje lägenhet, så varje enskild lägenhet betalar bara för den del som de själva förbrukar. Debitering av er förbrukning regleras retroaktivt varje månad. Er personliga förbrukning kan ni som hyresgäst följa dag för dag på er personliga internetlänk.

Notera att hyran som framgår på ett eventuellt hyreskontrakt endast avser den årliga bostadshyran.

El

Elkostnaden ingår inte i hyran, utan ni som hyresgäst betalar för den förbrukning som används.  Som hyresgäst behöver ni inte teckna något separat avtal utan mätning och debitering av el presenteras och regleras månadsvis på er hyresavi. Er personliga förbrukning kan ni som hyresgäst följa dag för dag på er personliga internetlänk.

Trapphus

Lägenheten ligger i entréplan. I huset finns det hiss. Innanför entrédörr finns brevlådor samt fack för leverans av paket.

Service, Kommunikation och Parkering

Service

Området kring Västra Sjöstaden och Edvinshem finns både förskolor och skolor samt matbutiker.

Kommunikation

Närheten till ringleden och E65 är goda möjligheter för de som pendlar med bil. Busshållplats för lokalbuss finns inom ca 200m. Cykelbanor är väl utbyggt i och omkring området.

Parkering finns att hyra i mån av plats i på några av kvarterets 6 parkeringsytor, alternativt privata garage i kvarterets 4 garagebyggnader. Vissa parkeringsplatser erbjuder el för laddning av hybrid/elfordon.

Planritning

Bilder

OBS! Bilderna är vägledande. Avvikelser kan förekomma.

Karta

© 2023 Prosand | Webbplatsen är byggd av Pixelbruket